Ujo kerma

Valion ruokablogi

Surauta smoothie tai slush ja vahvista sisäistä voimaasi

Tiesitkö, että jopa 70 % vastustuskyvystä sijaitsee suolistossa? Kun suolisto ei ole kunnossa, se tuntuu koko kehossa. Maailman tutkituinta LGG maitohappobakteeria sisältävät Valio Gefilus® tuotteet ovat toimiva pohja smoothieille ja virkistävälle slush-juomalle. Surauta pitämään huolta kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja vahvistamaan sisäistä voimaasi!

Maailman tutkituin maitohappobakteeri

Kaikissa Valio Gefilus® tuotteissa on maailman tutkituinta maitohappobakteeria, Lactobacillus rhamnosus GG:tä. Se on ainutlaatuinen, koska sillä on pehmeät karvat, jotka auttavat bakteeria kiinnittymään suoliston seinämiin ja pysymään niissä kiinni. Valio Gefilus® tuotteet sisältävät myös runsaasti D-vitamiinia ja C-vitamiinia, jotka tukevat luontaista vastustuskykyäsi.

Slushissa maistuu ananas ja kookos

Eksoottisen raikas ananas-kookosslush on virkistävä "sohjojuoma". Sen pohjana on Valio Gefilus® ananas-kookosmehumaitojuomaa, jossa yhdistyvät mehun raikkaus ja maidon pehmeys. Pakasta mehumaitoa jääpalapusseihin ja valmista slush jäisestä mehumaidosta, pienestä tilkasta Gefilus ananas-porkkanamehua ja kookoshiutaleista. Tämä virkistävä slush sopii myös viilentämään tulevan kesän helteillä.

Piimäsmoothie on vatsan kaveri

Valio Gefilus® mango- ja mustikkapiimä toimivat kivasti smoothiessa. Mustikkaisessa piimäsmoothiessa on lisäksi mustikoita ja vatsaystävällistä pellavansiemenrouhetta, mangopiimäsmoothien reseptissä taas banaania ja mangopaloja. Piimäsmoothiet sopivat loistavasti aamupalaksi tai välipalaksi ja vatsa tykkää.

Vahvaa sisäistä voimaa toivottaen!

P.s. Valio Gefilus® uudistuu toukokuussa. Silloin paljastamme, mitä muuta uutta tuoteperheen ulkonäön lisäksi on luvassa, sekä kerromme lisää hyviä vinkkejä sisäisen voiman vahvistamiseen.

Avaa/sulje Kommentit ()

Kommentit ()

Kirjoita oma kommenttisi

Kiitos!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla kommenttisi julkaistaan.

Sinun kommenttisi

Osoitetta käytetään kommentin vahvistamiseen, sitä ei näytetä palvelussa.

Miltä maistui?

Energiatarpeesi