Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää...

Ujo kerma

Valion ruokablogi

Tee pannari vaihteeksi suolaisena

Tässä tulee varmasti koko blogimme herkullisin pannari! Suolainen pannukakku on oivallinen välipala, lounas tai pikkusuolainen. Pannukakun päätähtenä loistaa pinaatin ja AURA juuston maukas ja kaunis makupari.

AURA juuston rakastajille

Heti alkuun pieni varoitus: tämä pannukakku vie kielen mennessään. Suolainen pannukakku on edustanut minulle hyvää tapaa hyödyntää jääkaapin sekalainen tarjonta, koska siihen uppoaa kivasti niin päiväysmaito, juustonkannikat kuin ruoantähteetkin. Tämä koekeittiön Annan suolainen pannari kannattaa kuitenkin tehdä reseptiä noudattaen, koska niin hyvässä balanssissa herkulliset täytteet siinä ovat. Pinaatti ja AURA juusto vievät suolaisen pannarin kirjaimellisesti suoraan pannaritaivaaseen. Ja kertoohan sen jo reseptikuvakin ̶ herkullisuus välittyy. 

Moneen hetkeen ja menoon sopiva herkku

Suolainen pannari on ruokaisa ja se sopii moneen tilanteeseen: iltapalaksi, välipalaksi, lounaaksi salaatin kanssa tai vaikka brunssipöytään. Suolainen pannari laajentaakin pannukakun tutusta jälkiruoasta tai makeasta herkusta myös muihin päivän ruokahetkiin sopivaksi. Tämä pannariherkku maistuu muuten ihanalta kylmänäkin, joten nyt piknikkauden startatatessa se on kätevä piknikeväs, jonka syöminen onnistuu sormin.

Pidemmittä puheitta tässä pomminvarma resepti.

Suolainen pannukakku

Suolainen pannukakku

ttttt
b
0
h
68
Kasvis (lakto-ovo)
Vaikeusaste: helppo
o
1h 10min

Valmistusaineet

munaa
1  l Valio maitoa
5 ½ dl vehnäjauhoja
½ - 3/4 tl suolaa
½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
1  pussi  (150 g) Valio AURA® juustoa
100  g babypinaattia

Valmistusohje

  • Yhdistä munat ja maito. Vatkaa joukkoon kuivat jauhot, suola ja Oivariini.

  • Anna turvota 30 min. Lisää joukkoon pannulla nopeasti pehmennetty pinaatti.

  • Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle. Ripota pinnalle AURA.

  • Paista pannukakku kiertoilmassa 225 asteessa uunin keskiosassa 25 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.

VINKKI
  • Halutessasi voit lisätä pannukakkuun esim. 150 - 200 g meetwurstia, kinkkua, tonnikalaa.

Muokkaa resepti sinulle sopivaksi >

 Kukapa ei voisi vastustaa AURA-pinaattipannukakkua? 

Avaa/sulje Kommentit ()

Kommentit ()

Kirjoita oma kommenttisi

Kiitos!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla kommenttisi julkaistaan.

Sinun kommenttisi

Osoitetta käytetään kommentin vahvistamiseen, sitä ei näytetä palvelussa.

Miltä maistui?

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi