Ujo kerma

Valion ruokablogi

Tie ystävän sydämeen

Kun saa varta vasten itselleen valmistettua ruokaa, on se yksi parhaista välittämisen osoituksista. Siinä ei ole silloin tärkeintä maku tai täydellinen kädentyön näyte. Maku ja houkuttelevuus lennähtää ruokaan kuin itsestään, kun se tarjotaan lämmöllä ja rakkaudella höystettynä. 

Itsetehtyä ja yksilöityä

Kun haluan muistaa ystävää lämmöllä, tarjoan jotain itsetekemää, ajatuksella valmistettua. Toiset askaroi ystävänpäiväkortteja, mutta kun en ole askartelunikkari mutta leipomisesta pidän, on tapani melkoisen selvä. Leivon jotain hyvää, jotain makeaa…

Leipoessa syntyy herkkuja useammallekin. Ystävien lisäksi ystävänpäivä on myös läheisten juhla ja mikäpä olisi perheelle iloisempi juttu, kuin herkulliset leipomukset. Henkilökohtaiseksi makumaistiaisen tekee pienikin yksilöinti: nimikirjain leivoksen päälle pursotettuna, nimilappu, pieni kortti viestillä, kaunis lahjarasia tai yksi yhteinen leivos ja kaksi haarukkaa.

Mielihyvää

Tarjoa hyvälle ystävälle tai rakkaallesi ystävänpäivänä mielihyvää makean leivonnaisen merkeissä. Valmista herkullinen leivos ja lämpimiä ajatuksia.

”Mä haluun antaa mielihyvää, lisää lempee sun päiviin.” (Jukka Poika)

Hyvää ystävänpäivää,
Ilona

Avaa/sulje Kommentit ()

Kommentit ()

Kirjoita oma kommenttisi

Kiitos!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla kommenttisi julkaistaan.

Sinun kommenttisi

Osoitetta käytetään kommentin vahvistamiseen, sitä ei näytetä palvelussa.

Miltä maistui?

Energiatarpeesi