Ujo kerma

Valion ruokablogi

Tortillat pinoon pizzaksi

Maustettu juustoraaste on saapunut kaupunkiin! Vahvasti meksikolaiseen henkeen maustettu raaste on tervetullut tex-mex ruoan rakastajalle. Siitä valmistuu rempseä kerrostortillapizza: lado täytteet tortillojen väliin yksi toisensa perään ja paista hetki. Carambaa – makusi matkustaa Meksikoon!

Ohuet tortillat ovat kotoisin Meksikosta ja siksipä niiden päälle kelpaa laittaa mm. jalopenolla, chilillä ja parikalla maustettua Valio TexMex juustoraastetta. Kokeile ohjeessa olevia täytteitä tai valitse omat suosikkisi. Kätevää täytteistä riippumatta on se, että onnistuneen maustamisen voi jättää  juustoraasteen kontolle.

Kerrostortillasta riittää isompaan nälkään kahdelle ruokailijalle tai neljään palaan leikattuna vaikka illanistujaisiin salaatin kanssa tarjottuna.

Ideat ruokaohjeisiin saattavat muuten tulla mitä ihmeellisimmistä paikoista. Tämä kerrostortillapizza heräsi henkiin aamiaispöydässa Hesarin Masi-sarjakuvaa lukiessa, kun Kessu tilasi Ravintola Mamma Ruusan kerrospizzan, jonka välissä on kaikkea, mitä keittiöstä löytyy.

Avaa/sulje Kommentit ()

Kommentit ()

Kirjoita oma kommenttisi

Kiitos!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla kommenttisi julkaistaan.

Sinun kommenttisi

Osoitetta käytetään kommentin vahvistamiseen, sitä ei näytetä palvelussa.

Miltä maistui?

Energiatarpeesi