Ujo kerma

Valion ruokablogi

Vaihtelua ruoanlaittoon ja välipaloihin tuoteuutuuksilla

Uudet tuotteet kiinnostavat aina. Syyskuun alusta kauppojen hyllyt ovat täydentyneet uusilla tuttavuuksilla.

Uutuuksiin ei välttämättä kaupassa asioidessaan törmää, ellei niitä osaa varta vasten etsiä. Ruoanlaitosta kiinnostuneet ottavat useimmiten uutuudet mielenkiinnolla ja kokeilunhalulla vastaan. Ehkä juuri siksi yksi naisten- ja kaupanlehtien luetuimpia palstoja ovat uutuustuotepalstat, joissa esitellään toimittajien mielestä kiinnostavimpia uutuuksia. Sivun tai aukeaman juttuun ei kuitenkaan mahdu kuin sipaisu kaikista tulokkaista.

Meillä Valiolla syksy on tuonut tullessaan hyviä ruoanvalmistustuotteita. Uusiin tuotteisiin kannattaa suhtautua ennakkoluulottomasti ja antaa niiden tuoda piristystä omiin ruoanlaittotottumuksiin. Tuotteen käyttöä voi kokeilla omien intuitioiden mukaan tai vaihtoehtoisesti tutustua siihen käyttämällä tuotteille kehiteltyä reseptiikkaa. 

Suosikit

Rahka on ja pysyy kestosuosikkinani. Maustamattomat rahkat taipuvat moneen, mutta syksyn maustettujen rahkojen uutuudet tiramisu ja kausimaku rommi-rusina ovat herkullisia tuotteita jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Etenkin aikuisten makuun! Rommi-rusinarahkasta valmistuu Wokatut hedelmät, Luumupiirakka ja Täytetyt muffinit. Syksyn tullen voi toki fantasioida Tiramisu-unelman täyttymisestä ja Tummien ritareiden saapumisesta.

Juustomaailma sai uuden, historialtaan Ranskaan siintävän, pehmeän ja miedosti happaman Saint Paul-juuston nimeltään Valio Kappeli®. Se sopii salaatteihin ja juustotarjottimelle muiden ihanien juustojen ja hitusen chiliä sisältävän Suklaa-mantelichutneyn ja speltti-juustokeksien kanssa.

Tervetuloa välipalat

Valmiiden välipalojen rintamalla on myös käynyt kuhina. Kotona suosin isompia pakkauksia, joista mainittakoon syksyinen ja täyteläinen uuniomenan makuinen Valio OLO™ Ruoansulatusjogurtti ja mustikan ystäville tulleet jogurttituotteet luomuna tai vaniljalla maustettuna. Maustamattoman kreikkalaisen jogurtin pehmeä maku valloittaa taas niin jälkiruoissa kuin kylmissä, suolaisissa ruoissa. Maistiaisen kreikkalaisesta ruoasta voi kurkistaa vaikka artikkelistamme. Maistuisiko sinulle nämä jogurtista valmistetut välipalat?

Proteiinilla potkua menoon

Vauhdikkaassa ja liikuntapitoisessa elämässä on paikkansa löytänyt kassini pohjalla PROFeel tuotteet. Juotavia, paljon proteiinia sisältäviä välipalajuomia olen napannut matkaani lukuisia kertoja, koska ne ovat käteviä ottaa mukaan minne ikinä meneekin. Ne kun säilyvät huoneenlämmössä. Tuoteperheessä on myös välipalarahkoja ja jogurtteja, ja nyt joukkoon hyppäsi raejuustoa sisältävät välipalarahkat. Raejuusto tuo mukavaa vaihtelua runsaasti proteiinia sisältäviin rahkapohjaisiin välipaloihin ja marjainen uutuusmaku oli mieluinen.

Kattavammin voi tutustua uutuuksiin sivuillamme, josta löytyy myös tarkemmat tiedot tuotteiden sisällöistä. Kannustan rohkeasti kokeilemaan tuoteuutuuksia! Voit löytää sieltä tulevia kestosuosikkeja tai hetken hurmioita. Kokeilematta et tiedä ;-).

Ilona

Avaa/sulje Kommentit ()

Kommentit ()

Kirjoita oma kommenttisi

Kiitos!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla kommenttisi julkaistaan.

Sinun kommenttisi

Osoitetta käytetään kommentin vahvistamiseen, sitä ei näytetä palvelussa.

Miltä maistui?

Energiatarpeesi