Ujo kerma

Valion ruokablogi

Valio Koekeittiötiimi uudistui!

Iloksemme Valio Koekeittiötiimi on saanut todellista naisenergiaa kolmen uuden tiimiläisen myötä. Valio ja sen tuotteet ovat tulleet kaikille tutuiksi jo 1-2 vuoden ajalta. Nyt on ilo toivottaa Paula, Jaana ja Anna virallisesti iloiseen tiimimme! Mikä onkaan Annan suosikkikakkuohje tai mistä Jaana ammentaa ideoita ? Entä mitkä herkut viettelevät Paulan? 

Jaana keskittyy suurkeittiöpuolen reseptiikkaan ja hoitaa asiakaskoulutuksia ympäri Suomen. Tervetullut naisen kosketus saatiin nyt Petterin ja Janin aiemmin kaksin luotsaamaan suurkeittiöpuolen tekemiseen. Jaanan luovuus ja ruoka-osaaminen on kulkeutunut joskus kotikeittiöihinkin asti. Ravintolapuolelle kehitelty  nuudelisalaatti toimi innovoivana Valio Viola tuorejuustojen respetiikkakehitteyihin ja siitä muokkautui meille kotikokkaajille herkullinen ohje, Nuudeli-katkarapusalaatti.  Jaana keräilee ideoita ja makuja reseptiikkaan sekä koulutuksiin kuvien maailmasta. ”Teen ideointivisiittejä esim. Pinterestiin ja monen monta kertaa päädyn donna hay magazinen pariin.” Ideoista jalostuu aihioita jotka testataan ja arvioidaan. Toimivat ohjeet päätyvät suurkeittiöasiakkaidemme käyttöön mm. Ruokavuosi® lehden sivuille.

Anna aloitti Valio Koekeittiössä ensin harjoittelijana, jatkoi projektityöntekijänä ja väänsi samaan aikaan ruoka-aiheisen gradunsa valmiiksi. Tämä tehopakkaus tuli kesällä ansaitusti tiimimme vakijäseneksi tuoteasiantuntijana. Anna keskittyy allekirjoittaneen ja Marken kanssa kuluttajapuolen ruokaohjeisiin ja vastailee ahkerasti myös teidän kysymyksiin nettisivuillamme. Anna on tunnettu upeista leivontaluomuksistaan. Hän suosii juhlatarjoiluissa erilaisia hyydytettäviä ja paistettuja juustokakkuja. Yksi hänen lempikakuistaan on jouluinen Rahkaunelmakakku.  Lempiohjeena Valio.fi:ssä Anna pitää Chorizopiirakkaa.

Paula sävähdytti tiimimme hankkimalla ensitöikseen pinkit työkäsineet! Väri kuvastaa hyvinkin iloista ja toimeliasta avustajaamme, jota ilman Koekeittiö toiminta pysähtyisi kuin auto piikkimattoon.

Paula huolehtii monin muiden töiden ohella siitä, että Instagram pysyy Koekeittiön ajan hermolla. Paulalla on yksi heikkous - vaikea vastustaa Koekeittiöllä kehiteltäviä leivonnaisia. Etenkin Marenki-rahkakakku ja Piparitiramisu ovat olleen mieleen. Maustetut rahkat taitavat siis sulattaa Paulan sydämen.


Eiköhän toivoteta nämä mimmit tervetulleiksi!

Ilona 

Avaa/sulje Kommentit ()

Kommentit ()

Kirjoita oma kommenttisi

Kiitos!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla kommenttisi julkaistaan.

Sinun kommenttisi

Osoitetta käytetään kommentin vahvistamiseen, sitä ei näytetä palvelussa.

Miltä maistui?

Energiatarpeesi