Broileri-kookospannu

Broileri-kookospannu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Broileri-kookospannu

Broileri-kookospannu

Mausteinen broileri-kookospannu henkii intialaista tunnelmaa ja maistuu yhdessä riisin ja naan-leivän kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 rkl
2 tl
garam masala -maustesekoitusta
3
valkosipulin kynttä
1
sipuli
600 g
marinoimatonta broilerin rintafileetä
ripaus
suolaa
1 ½ dl
vettä
½
kanaliemikuutiota
1 prk (150 g)
1 dl
kookoshiutaleita
½ dl
tuoretta minttua

Ohje

  1. Kuumenna Oivariini paistokasarissa tai wokissa. Lisää garam masala, hienonnetut valkosipulin kynnet ja sipuli. Paista, kunnes sipuli on läpikuultavaa
  2. Leikkaa broilerin rintafileet reilun kokoisiksi paloiksi. Lisää ne pannulle. Ruskista kevyesti koko ajan sekoitellen 3 - 5 min. Ripota pinnalle hiven suolaa.
  3. Lisää vesi ja puolikas liemikuutio, créme fraîche ja kookoshiutaleet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 15 min. Ripota pinnalle tuoretta, hienonnettua minttua.
  4. Tarjoa naan-leivän tai riisin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
148 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›