Broileri-kookospannu

Broileri-kookospannu

Mausteinen broileri-kookospannu henkii intialaista tunnelmaa ja maistuu yhdessä riisin ja naan-leivän kanssa.

30 min
keskitaso
146 kcal / 100g
1

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 rkl
2 tl
garam masala -maustesekoitusta
3
valkosipulin kynttä
1
sipuli
600 g
marinoimatonta broilerin rintafileetä
ripaus
suolaa
1 dl
vettä
½
kanaliemikuutiota
1 prk (200 g)
1 dl
kookoshiutaleita
½ dl
tuoretta minttua

Ohje

  1. Kuumenna Oivariini paistokasarissa tai wokissa. Lisää garam masala, hienonnetut valkosipulin kynnet ja sipuli. Paista, kunnes sipuli on läpikuultavaa
  2. Leikkaa broilerin rintafileet reilun kokoisiksi paloiksi. Lisää ne pannulle. Ruskista kevyesti koko ajan sekoitellen 3 - 5 min. Ripota pinnalle hiven suolaa.
  3. Lisää vesi ja puolikas liemikuutio, créme fraîche ja kookoshiutaleet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 15 min. Ripota pinnalle tuoretta, hienonnettua minttua.
  4. Tarjoa naan-leivän tai riisin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›