Broilerinmaksamousse

Broilerinmaksamousse
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Broilerinmaksamousse

Broilerinmaksamousse

Broileirinmaksa on maultaan lempeä ja mieto. Se maistuu usein myös niille, jotka eivät maksasta muutoin välitä. Broilerinmaksamoussen hienostunut maku sopii erinomaisesti talvisen juhla-aterian alkuruoaksi.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta
300 g
broilerin maksaa
3 dl
1
sipuli hienonnettuna
2 rkl
½ rkl
timjamia
½ rkl
meiramia
2 rkl
konjakkia tai sitruunamehua
¾ tl
suolaa
1 rkl
siirappia
¾ tl
rouhittua mustapippuria
1 dl
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Sulata jäiset maksat maidossa yön yli. Valuta hyvin ja painele talouspaperilla kuiviksi.
  2. Paista huoneenlämpöiset maksat ja sipuli voissa pannulla yrttien kera (noin 5 min). Lisää konjakki ja loput mausteet.
  3. Soseuta maksat liemineen monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Anna jäähtyä hetki. Lisää joukkoon kermavaahto ja persilja.
  4. Pursota muotoonleikatuille, paahdetuille leiville tai tarjoa kulhoon tasoiteltuna leivän kanssa alkupalaksi

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›