Broileriohratto

Broileriohratto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Broileriohratto

Broileriohratto

Ohratto on suomalainen vastine risotolle. Broileriohratto on maittavaa arki- tai viikonloppuruokaa.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
2 dl
rikottuja ohrasuurimoita
1
kanaliemikuutio
400 g
broilerin rintafileetä tai -suikaleita
2 rkl
1
purjo hienonnettuna
100 g
juuriselleriä suikaloituna
1 pkt (120 g)
fileepekonia hienonnettuna
2 dl
tomaattimehua
2 dl
½ tl
rouhittua mustapippuria
½ tl
suolaa
½ rkl
basilikaa
1 dl
hienonnettua persiljaa

Pinnalle

parmesaania lastuina

Ohje

  1. Keitä ohrasuurimot kypsiksi kanaliemessä (n. 20 min).
  2. Suikaloi broilerin rintafileet ja ruskista kevyesti voissa. Lisää purjo, valkosipuli ja sellerisuikaleet ja anna kypsyä hetki. Lisää pekoni ja anna saada hieman väriä.
  3. Kaada joukkoon tomaattimehu ja ruokakerma. Mausta. Anna kiehua miedolla lämmöllä kypsäksi.
  4. Yhdistä kypsät ohrasuurimot broileriseokseen. Tarkista maku ja lisää persilja joukkoon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
137 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›