
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
paninia
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2 pkt (4 /500 g) esipaistettua patonkia, esim. Fazer
Broileritäyte
- 400-450 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 1 tlk (140/230 g) ananasrenkaita
- ½ rkl sitruunamehua
- ripaus suolaa
- ½ tl rakuunaa
- 2 pkt (4 /500 g) esipaistettua patonkia, esim. Fazer
Broileritäyte
- 400-450 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
- 1 tlk (140/230 g) ananasrenkaita
- ½ rkl sitruunamehua
- ripaus suolaa
- ½ tl rakuunaa
Jaa resepti
Ohje
- Paista broilerisuikaleet Oivariini rasvassa pannulla kypsiksi.
- Sulata joukkoon tuorejuusto.
- Lisää valutetut ja pieniksi paloitellut ananakset. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja halutessasi rakuunalla.
- Halkaise patongit jättäen ne toisesta sivusta kiinni. Täytä.
- Valmista rapeiksi panineiksi voileipägrillissä (paloittele tarvittaessa) tai voileipäparilassa (200 asteessa, 3 1/2 min). Paninin voi myös valmistaa kuumalla parilapannulla; paina patonkia paistolastalla tai lautasen avulla muutaman min ajan, kunnes paistopinta on ruskea. Käännä ja paista samaan tapaan.
TÄYTETYT PATONKIPALAT
- Levitä tuoreen, normaalikokoisen, halkaistun patongin väliin (kylmää) broileritäytettä ja salaatinlehtiä. Jaa patonki 2 - 4 osaan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
209 kcal
Proteiini
9,6 g
Hiilihydraatti
24,7 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.