Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Broileripaninit

Panini valmistetaan ravintoloissa painoparilan avulla, mutta kotitekoisena se onnistuu voileipägrillissä tai -parilassa. Grillin koosta riippuen, patongin voi paloitella. Tuorejuuston ja ananaksen yhdistelmä antaa herkullisen maun täytteelle.

Broileripaninit
Broileripaninit

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
paninia
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 pkt (4 /500 g) esipaistettua patonkia, esim. Fazer

Broileritäyte

  • 400-450 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 rasia (200 g)
    Valio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
    Valio Viola® e200 g maustamaton tuorejuusto laktoositon
  • 1 tlk (140/230 g) ananasrenkaita
  • ½ rkl sitruunamehua
  • ripaus suolaa
  • ½ tl rakuunaa
  • 2 pkt (4 /500 g) esipaistettua patonkia, esim. Fazer

Broileritäyte

  • 400-450 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
  • 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 1 rasia (200 g) Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 tlk (140/230 g) ananasrenkaita
  • ½ rkl sitruunamehua
  • ripaus suolaa
  • ½ tl rakuunaa

Ohje

  1. Paista broilerisuikaleet Oivariini rasvassa pannulla kypsiksi.
  2. Sulata joukkoon tuorejuusto.
  3. Lisää valutetut ja pieniksi paloitellut ananakset. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja halutessasi rakuunalla.
  4. Halkaise patongit jättäen ne toisesta sivusta kiinni. Täytä.
  5. Valmista rapeiksi panineiksi voileipägrillissä (paloittele tarvittaessa) tai voileipäparilassa (200 asteessa, 3 1/2 min). Paninin voi myös valmistaa kuumalla parilapannulla; paina patonkia paistolastalla tai lautasen avulla muutaman min ajan, kunnes paistopinta on ruskea. Käännä ja paista samaan tapaan.

TÄYTETYT PATONKIPALAT

  1. Levitä tuoreen, normaalikokoisen, halkaistun patongin väliin (kylmää) broileritäytettä ja salaatinlehtiä. Jaa patonki 2 - 4 osaan.

Vinkki

Voit muuntaa täytteen pastan tai riisin kanssa tarjottavaksi broilerikastikkeeksi. Lisää tällöin täytteeseen 1/2 - 1 dl vettä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 209 kcal
Proteiini 9,6 g
Hiilihydraatti 24,7 g
Rasva 7,2 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1