Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.33
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (730 g) kananpojan minuuttipihvejä tai ohuita broilerifileeleikkeitä
-
1-2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl sitruunapippuria
Maissisalsa
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- ½ tl sitruunapippuria
- 2 tl sinappia
- 1 tlk (340/280 g) maissia
- 1 tlk (230/145 g) ananaspaloja
- 1 pieni (200 g) kypsä banaani
- 1 pieni (100 g) sipuli
- 2-3 rkl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Ota broilerinfileet huoneenlämpöön.
- Valmista ensin maissisalsa. Mausta crème fraîche sitruunapippurilla ja sinapilla.
- Valuta maissi ja ananas huolella siivilässä. Leikkaa banaani pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
- Anna salsan maustua sen aikaa kun paistat broileripihvit.
- Paista broilerileikkeet molemmin puolin Oivariini rasvassa pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta paistettu pinta sitruunapippurilla.
- Tarjoa hedelmäisen maissisalsan, keitetyn riisin ja / tai salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
110 kcal
Proteiini
11,5 g
Hiilihydraatti
7,5 g
Rasva
3,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa