
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 12 viipaletta ruispaahtoleipää, esim. Fazer ruistoast
Täyte
-
½ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 pkt (250 g) kananpojan paistettuja sisäfileitä, esim. Kariniemi
- 1 dl
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
- 1 tlk (200/135 g) ananasmurskaa
-
1 iso (180 g)
hapahko omena
- 2½ dl (n. 200 g) säilykemaissia
Voit kokeilla myös - ½ dl sitruunamehua
- 3 rkl makeaa chilikastiketta, esim. Santa Maria
- 1 dl tuoretta persiljaa
Kuorrutukseen
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
Koristeluun
- ½-1 rasiaa (à 250 g) keltaisia kirsikkatomaatteja
- 0 kg tuoretta kirveliä tai persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Tee kahdesta osittain päällekkäin asetetusta tuorekelmusta alusta (55 x 45 cm) työpöydälle.
- Leikkaa leipäviipaleiden reunat ohuelti. Kostuta leipäviipaleet pullasudilla alapuolelta. Aseta leivät aivan vieri viereen 3 x 4 palan suorakaiteeksi kelmun päälle
- Hienonna kananpojan sisäfileet. Lisää crème fraîche ja tuorejuusto. Valuta ananasmurska siivilässä, painele lusikalla mehu pois. Sekoita ananas ja omena tai valutettu maissi muihin aineksiin. (Jos käytät omenaa, leikkaa se mahdollisimman pieniksi kuutioiksi.)
- Mausta seos ja lisää persilja hienonnettuna. Tarkista maku
- Levitä seos leipälevylle. Kierrä kelmun avulla tiukaksi rullaksi. Kiedo rulla kelmuun. Anna vetäytyä yön yli jääkaapissa.
- Sivele pinta tuorejuustolla. Koristele
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
118 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
11,9 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta kirveliä