Broilerirulla

Broilerirulla

12 h 45 min
keskitaso
155 kcal / 100g
4
5

Broilerirulla on kuin suolainen kääretorttu. Tarjoa broilerirullaa kahvipöydän pikkusuolaisena. Täytteitä voit muunnella makusi mukaan.

Ainekset

8 annosta
12 viipaletta (isoa)
ruispaahtoleipää , esim. Fazer ruistoast

Täyte

½ dl
1 pkt (250 g )
kananpojan paistettuja sisäfileitä , esim. Kariniemi
½ prk (à 200 g)
1 rasia (200 g)
1 tlk (200/135 g)
ananasmurskaa
1 iso (180 g)
hapahko omena
½ dl
sitruunamehua
3 rkl
makeaa chilikastiketta , esim. Santa Maria
1 dl
persiljaa

Kuorrutukseen

1 rasia (200 g)

Koristeluun

1/2 - 1 rasiaa (à 250 g)
keltaisia kirsikkatomaatteja
tuoretta kirveliä tai persiljaa

Ohje

  1. Tee kahdesta osittain päällekkäin asetetusta tuorekelmusta alusta (55 x 45 cm) työpöydälle.
  2. Leikkaa leipäviipaleiden reunat ohuelti. Kostuta leipäviipaleet pullasudilla alapuolelta. Aseta leivät aivan vieri viereen 3 x 4 palan suorakaiteeksi kelmun päälle
  3. Hienonna kananpojan sisäfileet. Lisää crème fraîche ja tuorejuusto. Valuta ananasmurska siivilässä, painele lusikalla mehu pois. Sekoita ananas ja omena tai valutettu maissi muihin aineksiin. (Jos käytät omenaa, leikkaa se mahdollisimman pieniksi kuutioiksi.)
  4. Mausta seos ja lisää persilja hienonnettuna. Tarkista maku
  5. Levitä seos leipälevylle. Kierrä kelmun avulla tiukaksi rullaksi. Kiedo rulla kelmuun. Anna vetäytyä yön yli jääkaapissa.
  6. Sivele pinta tuorejuustolla. Koristele

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
155 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
8 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)