Broilerirulla

Broilerirulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Broilerirulla

Broilerirulla

Broilerirulla on kuin suolainen kääretorttu. Tarjoa broilerirullaa kahvipöydän pikkusuolaisena. Täytteitä voit muunnella makusi mukaan.

Valmistusaika

Työaika
30 min
koristelu
15 min
tekeytyminen
12 h
Yhteensä
12 h 45 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja
11 arvostelu

Ainekset8 annosta

8 annosta
12 viipaletta (isoa)
ruispaahtoleipää , esim. Fazer ruistoast

Täyte

½ dl
1 pkt (250 g )
kananpojan paistettuja sisäfileitä , esim. Kariniemi
1 dl
1 rasia (200 g)
1 tlk (200/135 g)
ananasmurskaa
1 iso (180 g)
hapahko omena

tai 2.5 dlsäilykemaissia
½ dl
sitruunamehua
3 rkl
makeaa chilikastiketta , esim. Santa Maria
1 dl
tuoretta persiljaa

Kuorrutukseen

1 rasia (200 g)

Koristeluun

1/2 - 1 rasiaa (à 250 g)
keltaisia kirsikkatomaatteja
tuoretta kirveliä tai persiljaa

Ohje

  1. Tee kahdesta osittain päällekkäin asetetusta tuorekelmusta alusta (55 x 45 cm) työpöydälle.
  2. Leikkaa leipäviipaleiden reunat ohuelti. Kostuta leipäviipaleet pullasudilla alapuolelta. Aseta leivät aivan vieri viereen 3 x 4 palan suorakaiteeksi kelmun päälle
  3. Hienonna kananpojan sisäfileet. Lisää crème fraîche ja tuorejuusto. Valuta ananasmurska siivilässä, painele lusikalla mehu pois. Sekoita ananas ja omena tai valutettu maissi muihin aineksiin. (Jos käytät omenaa, leikkaa se mahdollisimman pieniksi kuutioiksi.)
  4. Mausta seos ja lisää persilja hienonnettuna. Tarkista maku
  5. Levitä seos leipälevylle. Kierrä kelmun avulla tiukaksi rullaksi. Kiedo rulla kelmuun. Anna vetäytyä yön yli jääkaapissa.
  6. Sivele pinta tuorejuustolla. Koristele

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
160 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.