Browniecookiet

Reseptiyhteistyö: 12 kuukautta -ruokablogi

Browniecookiet

Browniecookiet

Reseptiyhteistyö 12 kuukautta -ruokablogi

Browniecookiet

Nämä sisältä mehevät ja reunoilta rapeat suklaacookiet yhdistävät kaksi suosikkileivonnaista: brownien ja cookiet. Tätä kannattaa testata!

14 Henkilölle
2 h
00 arvostelua

Ainekset14 Henkilölle

3
kananmunaa
1 dl
ruokokidesokeria
1 dl
sokeria
200 g
tummaa suklaata
200 g
3 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Ohje

  1. Mittaa kulhoon tumma suklaa ja laktoositon Valio voi. Laita kulho vesihauteeseen ja sulata.
  2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään. Vaahdota leivontakulhossa kananmunat, ruokokidesokeri ja sokeri.
  3. Lisää muna- sokerivaahtoon sulatettu suklaa-voiseos. Sekoita tasaiseksi.
  4. Lisää joukkoon vehnäjauho-leivinjauhoseos. Sekoita tasaiseksi.
  5. Peitä taikina ja laita kylmään jähmettymään. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  6. Muotoile taikinasta leivinpaperoidulle uunipellille palloja. Paista 5–8 minuuttia. Anna jäähtyä rauhassa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.