Cappuccino

Cappuccino

5 min
helppo
39 kcal / 100g
4
4

Italialainen cappuccino valmistetaan lisäämällä espresson joukkoon kuumaa maitoa.

Ainekset

1 annos
1 - 1 1/2 dl
1 annos (1/3 dl)
espressoa (Paulig Espresso Originale)
(sokeria)

Ohje

  1. Kuumenna ja vaahdota maito espressolaitteen höyrytysputkella tai kattilassa samalla kevyesti vatkaten
  2. Valmista espresso cappuccinokuppiin.
  3. Kaada päälle kevyesti vaahdotettu kuuma maito. Lisää halutessasi sokeria.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
39 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
2 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
90 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (4)

Nimetön30.4.2014 kello 5:45
Cappuchinoon tulevan maidon voi ainoastaan tehdä höyryputkella... Jos teet sen kattilassa se ei ole Cappuchino T Barista
Cappuccino11.3.2013 kello 16:01
Kaverini tulossa meille ja aiomme kokeilla tuota ohjetta;)
Pekka Valiolta4.10.2012 kello 16:29
Käy vallan mainiosti, Valio kahvimaito vaan vaahtoutuu tavallista maitoa paremmin.