Cappuccino

Cappuccino
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Cappuccino

Italialainen cappuccino valmistetaan lisäämällä espresson joukkoon kuumaa maitoa.

Valmistusaika

Työaika
5 min
Yhteensä
5 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset1 annos

1 annos
1 - 1 1/2 dl
1 annos (1/3 dl)
espressoa (Paulig Espresso Originale)
(sokeria)

Ohje

  1. Kuumenna ja vaahdota maito espressolaitteen höyrytysputkella tai kattilassa samalla kevyesti vatkaten
  2. Valmista espresso cappuccinokuppiin.
  3. Kaada päälle kevyesti vaahdotettu kuuma maito. Lisää halutessasi sokeria.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
39 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.