Cappuccino

Cappuccino

Italialainen cappuccino valmistetaan lisäämällä espresson joukkoon kuumaa maitoa.

5 min
helppo
39 kcal / 100g
4
4

Ainekset1 annos

1 annos
1 - 1 1/2 dl
1 annos (1/3 dl)
espressoa (Paulig Espresso Originale)
(sokeria)

Ohje

  1. Kuumenna ja vaahdota maito espressolaitteen höyrytysputkella tai kattilassa samalla kevyesti vatkaten
  2. Valmista espresso cappuccinokuppiin.
  3. Kaada päälle kevyesti vaahdotettu kuuma maito. Lisää halutessasi sokeria.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
39 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
2 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
90 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)