Cheddar-juustopihvit ja lämmin kesäsalaatti

Reseptiyhteistyö: ruokabloggaajat

Cheddar-juustopihvit ja lämmin kesäsalaatti

Reseptiyhteistyö: ruokabloggaajat

30 min

Pihveistä parhain syntyy nyt tyystin ilman lihaa. Kun juustoiset pihvit vielä yhdistetään lämpimiin kesävihanneksiin, ei auta kuin höllätä vyötä ja ottaa lisää.

Ainekset

Cheddar -juustopihvit

375 g
¾ dl
vehnäjauhoja
½ dl
pilkottua lehtipersiljaa
½ tl
chilipippuri
ripaus merisuolaa
vehnäjauhoja leivitykseen

Lämmin kesäsalaatti

1000 g
kauden vihanneksia (yhteensä vihanneksia noin 1 kg)
parsaa
herneitä
kukkakaalin nuppuja
naattiporkkanoita
kevätsipulia
pinaattia
merisuolaa ja sitruunamehua

Kastike

125 g

Ohje

  1. Sekoita kulhossa Koskenlaskija ja yrtit, siivilöi sekaan vehnäjauhot hellästi sekoittaen. Lusikoi reilun kokoisia palloja (noin 50 grammaa) vehnäjauhojen päälle, pyöräytä ja muotoile pihveiksi. Paista voissa pannulla tai muurikalla kullanruskeiksi. Leikkaa vihannekset sopiviksi paloiksi. Kuumenna pannu, lisää ensin hitaammin kypsyvät porkkanat ja kukkakaali, paista minuutin ajan. Pyöräytä seuraavaksi nopeammin kypsyvät loput vihannekset. Mausta ripauksella suolaa ja puolikkaan sitruunan mehulla. Tee annos ja lusikoi päälle kastikkeeksi Koskenlaskijaa. Viimeistele halutessasi tuoreilla yrteillä.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö