Chilaquiles eli meksikolainen nachovuoka

Reseptiyhteistyö: koskenlaskija-reseptit

Chilaquiles eli meksikolainen nachovuoka

Reseptiyhteistyö: koskenlaskija-reseptit

30 min

Chilaquiles eli tortillavuoka tuo meksikolaisen tuulahduksen arjen keskelle. Paistos syntyy hetkessä ja maistuu kaikille perheenjäsenille. Luoja: Vatsasekaisin kilinkolin http://vatsasekaisinkilinkolin.blogspot.fi/

Ainekset

400 g
Jauheliha
1 kpl
Iso sipuli
Rypsi- tai oliiviöljyä
Mustapippuria
300 g
Maissilastu
220 g
Punainen salsa (esim. La Costeña -merkkiä)
250 g
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuusto
250 g
Kirsikkatomaatti
1 kpl
Avokado
Tuoretta korianteria

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Ruskista jauheliha öljyssä. Silppua sipuli ja lisää se pannulle. Mausta mustapippurilla. Sekoita joukkoon punainen salsakastike. Raasta Koskenlaskijajuusto. Levitä maissilastut uunivuokaan. Lusikoi jauheliha-salsaseos maissilastujen päälle ja ripottele lopuksi juustoraaste. Paista uunin ylätasolla grillivastuksen alla 10 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut. Viimeistele valmis paistos halkaistuilla kirsikkatomaateilla, avokadosiivuilla sekä tuoreella korianterilla. Tarjoa välittömästi.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö