Chili con carne

Chili con carne
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Chili con carne

Chili con carne

Mausteinen jauhelihakastike on mukava arkiruoka. Chilin määrää voi tarvittaessa helposti lisätä tai vähentää. Tarjoile riisin, pastan tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1010 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 rkl
2 (225 g)
isoa sipulia
2
valkosipulin kynttä
2 - 3 dl
vettä
1
liha-juuresliemikuutio
½ dl
tomaattipyreetä
1/2 - 1 tl
chilijauhetta
1 tlk (420 / 280 g)
kidneypapuja
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Mustapekka®

tai 1 prkValio ruokakermaa Kolme juustoa
tai 1 prkValio ruokakermaa Kolme sipulia

Ohje

  1. Ruskista jauheliha pannulla rasvassa.
  2. Lisää hienonnetut sipulit ja valkosipulit. Anna niiden kuullottua.
  3. Lisää vesi, liemikuutio, tomaattipyree ja chilijauhe. Käytä chiliä makusi mukaan. Anna kiehua hiljalleen 3 - 5 min.
  4. Huuhdo pavut siivilässä. Lisää ne sekä ruokakerma pannulle. Kuumenna kiehuvaksi.
  5. Tarjoa riisin tai täysjyväcouscousin kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Korvaa chilijauhe halutessasi tuoreella chilillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
130 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›