Chili-katkarapukastike

Chili-katkarapukastike

Tomaattinen katkarapukastike on nopeasti valmistuvaa arkiruokaa. Lisää chiliä ruokaan makusi mukaan.

Ainekset3 annosta

3 annosta
2 - 3 (n. 200 g)
sipulia
1 rkl
1 prk (n. 500 g)
tomaattimurskaa
3 dl
vettä
1
kalaliemikuutio
1 rasia (200 g)
1 - 2 rkl
tulista chilikastiketta
n. 350 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu
½ dl
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Kuullota hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa kattilassa. Lisää tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Anna kiehua hiljalleen 10 min.
  2. Lisää tuorejuusto ja sulatetut, valutetut katkaravut. Kuumenna sekoittaen. Viimeistele hienonnetulla tillillä.
  3. Tarjoa keitetyn pastan, nuudelien tai riisin kastikkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
73 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
21 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›