Chili-katkarapukastike

Chili-katkarapukastike
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Chili-katkarapukastike

Chili-katkarapukastike

Tomaattinen katkarapukastike on nopeasti valmistuvaa arkiruokaa. Lisää chiliä ruokaan makusi mukaan.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset3 annosta

3 annosta
2 - 3 (n. 200 g)
sipulia
1 rkl
1 prk (n. 500 g)
tomaattimurskaa
3 dl
vettä
1
kalaliemikuutio
1 rasia (200 g)
1 - 2 rkl
tulista chilikastiketta
n. 350 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu
½ dl
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Kuullota hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa kattilassa. Lisää tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Anna kiehua hiljalleen 10 min.
  2. Lisää tuorejuusto ja sulatetut, valutetut katkaravut. Kuumenna sekoittaen. Viimeistele hienonnetulla tillillä.
  3. Tarjoa keitetyn pastan, nuudelien tai riisin kastikkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
73 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.