Chili-suklaajuustoleipä

Chili-suklaajuustoleipä

Chili ja kaneli ryhdistävät juustoleivän. Tarjoa hedelmäsalsan kanssa jälkiruokana.

30 min
helppo
206 kcal / 100g
0
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 dl
1 rkl
sokeria
2 tl
cacao & chili -mausteseosta (Santa Maria)
tai kanelia
200 g
leipäjuustoa

Hedelmäsalsa

1 - 2 (150 g)
omenaa
1 - 3 (100 g)
tuoretta luumua
1 rkl
1 rkl
sokeria

Ohje

  1. Valmista ensin salsa. Leikkaa omena ja luumu pieniksi kuutioiksi. Kuullota ne voissa pannulla. Lisää sokeri.
  2. Sekoita kermaan sokeri ja mausteseos. Kaada uuninkestävään vuokaan. Leikkaa juustoleipä vinoneliöiksi ja siirrä vuokaan.
  3. Kuumenna 200 asteessa 10 - 15 min.
  4. Tarjoa juustoleivän kanssa hedelmäsalsaa.

Vinkki

Voit valmistaa Chili-suklaajuustoleivän sekä Hedelmäsalsan myös mikrossa. Kuumennusajat rippuvat mikron tehosta, n. 4 - 6 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
206 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
311 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)