Chilianjovikset

Chilianjovikset
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Chilianjovikset

Chilianjovikset

Chili antaa suolaisille anjovisfileille potkua. Tarjoa chilianjoviksia uusien perunoiden kanssa tai ruisleivän päällä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
maustuminen
2 h
Yhteensä
2 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 prk (200 g)
½
tuoretta chiliä
½ dl
ruohosipulia hienonnettuna
½ tl
mustapippuria
1 tl
sokeria
1 rasia (125/81 g)
anjovisfileitä
3
keitettyä kananmunaa

Ohje

  1. Yhdistä kermaviilin joukkoon hienonnettu chili, ruohosipuli ja mausteet. Valuta anjovisfileet ja hienonna joukkoon. Lisää hienonnetut munat. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti
  2. Tarjoa uusien, vastakeitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›