
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.6
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 2 sipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 1-2 rkl punaista chilipalkoa hienonnettuna
- 5 dl vettä
- 1 lihaliemikuutio
- 1-2 kanelitankoa
- 1 tlk (70 g) tomaattipyreetä
- 1 tlk (400/240 g) punaisia kidneypapuja
-
½-1 rasiaa (á 200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
Jaa resepti
Ohje
- Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli padassa tai kattilassa Oivariini rasvassa. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla chilillä.
- Lisää vesi, liemikuutio, kanelitangot ja tomaattipyree.
- Anna kiehua hiljalleen kannen alla 20 min. Lisää kylmällä vedellä huuhdotut, valutetut pavut.
- Ota kanelitanko pois ruoasta. Lisää tuorejuusto. Kiehauta. Tarkista maku.
- Koristele halutessasi tuoreella chilillä. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
107 kcal
Proteiini
8,9 g
Hiilihydraatti
7,6 g
Rasva
3,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
3,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa