Chilinen jauhelihapata

Chilinen jauhelihapata
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Chilinen jauhelihapata

Chilinen jauhelihapata

Muhevan mausteinen, melko nopea pataruoka jauhelihasta ja pavuista on oivaa ruokaa pimeisiin ja viileneviin iltoihin.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

88 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
2
sipulia
1 rkl
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 - 2 rkl
punaista chilipalkoa hienonnettuna
5 dl
vettä
1
lihaliemikuutio
1 - 2
kanelitankoa
1 tlk (70 g)
tomaattipyreetä
1 tlk (400/240 g)
punaisia kidneypapuja
1/2 - 1 rasiaa (á 200 g)

Ohje

  1. Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli padassa tai kattilassa Oivariini rasvassa. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla chilillä.
  2. Lisää vesi, liemikuutio, kanelitangot ja tomaattipyree.
  3. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 20 min. Lisää kylmällä vedellä huuhdotut, valutetut pavut.
  4. Ota kanelitanko pois ruoasta. Lisää tuorejuusto. Kiehauta. Tarkista maku.
  5. Koristele halutessasi tuoreella chilillä. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
111 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›