
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.57
tähteä viidestä
7 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g varhaiskaalia tai lehtikaalia
- 1 iso porkkana
- 100 g kesäsipulia varsineen
- 1 l vettä
- 2 kasvisliemikuutiota
- 100 g chorizo-makkaraa
- 0 kg lehtipersiljaa
Lisäksi
-
1 prk (200 g)
Valio pehmeää raejuustoaValio pehmeä raejuusto on maultaan mietoa ja maukasta. Se sisältää hieman enemmän rasvaa (2,4 %)…
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi kaali. Kuori ja viipaloi porkkana. Hienonna sipuli varsineen.
- Lisää kasvikset kattilaan ja kuumenna, kunnes ne alkavat pehmitä. Kääntele, ettei pala pohjaan.
- Lisää vesi ja liemikuutiot. Keitä n. 5 min, kunnes kaali kypsää, mutta siinä on vielä hiukan purutuntumaa.
- Viipaloi makkarat. Paahda kuivalla pannulla, kunnes viipaleet ovat rapeita pinnasta.
- Lisää makkarat keittoon. Viimeistele ripottelemalla pinnalle runsaasti hienonnettua persiljaa.
- Tarjoa keiton kanssa Valio pehmeää raejuustoa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
37 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
1,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- lehtipersiljaa