Chorizo-kaalikeitto

Chorizo-kaalikeitto
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Chorizo-kaalikeitto

Chorizo-kaalikeitto

Tulinen chorizo antaa kesäiselle kaalikeitolle aivan uudenlaista potkua. Käytä keitossa mieluiten tulista , espanjalaista kestomakkaraa, joka rapeutuu pannulla paistettaessa ja tuo keiton rakenteeseen vaihtelua.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

66 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 500 g
varhaiskaalia tai lehtikaalia
1 iso
porkkana
100 g
kesäsipulia varsineen
1 l
vettä
2
kasvisliemikuutiota
n. 100 g
chorizo-makkaraa
lehtipersiljaa

Lisäksi

1 prk (200 g)

Ohje

  1. Suikaloi kaali. Kuori ja viipaloi porkkana. Hienonna sipuli varsineen.
  2. Lisää kasvikset kattilaan ja kuumenna, kunnes ne alkavat pehmitä. Kääntele, ettei pala pohjaan.
  3. Lisää vesi ja liemikuutiot. Keitä n. 5 min, kunnes kaali kypsää, mutta siinä on vielä hiukan purutuntumaa.
  4. Viipaloi makkarat. Paahda kuivalla pannulla, kunnes viipaleet ovat rapeita pinnasta.
  5. Lisää makkarat keittoon. Viimeistele ripottelemalla pinnalle runsaasti hienonnettua persiljaa.
  6. Tarjoa keiton kanssa Valio pehmeää raejuustoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
36 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›