Hauskat leipäkupit brunssille tai iltapalaksi valmistat muffinivuoassa. Täyteläinen leipäkuppi sisältää munan, pekonia ja ihanan rapean juustokuorrutuksen. Kuppien paistoaika vaihtelee sen mukaan, haluatko munan olevan valuva vai täysin kypsä.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
100 g | |
1 pkt (120 g) | fileepekonia |
6 isoa viipaletta | moniviljapaahtoleipää , esim. Reilu |
6 | kananmunaa |
ripaus | suolaa |
mustapippuria | |
Vuoan voiteluun | |
---|---|
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.