Reseptiyhteistyö MasterChef
Finaalissa tehtävänä oli valmistaa kolmen ruokalajin menu, jota voisit tarjoilla ravintolassasi. Dani teki alkuruoaksi heinäsavustetua perunaa, purjoa ja mätiä.
Heinäsavustettu peruna | |
---|---|
8 kpl Perunoita | |
1/2 kpl Sitruunanmehua | |
3 kpl Viininlehtiä | |
Heinää | |
Suolaa | |
Katajasavustettu smetana | |
50 g Smetanaa | |
Katajaa | |
Suolaa | |
Grillattu herneenpalkoöljy | |
300 g Herneen palkoja | |
2 dl Öljyä | |
Marinoidut herneet | |
Herneitä paloista | |
2 dl Grillattua herneenpalkoöljyä | |
1 rkl Voita | |
Suolaa | |
Paistettu purjo | |
1/2 kpl Purjoa | |
2 rkl Voita | |
Suolaa | |
Perunasipsit | |
3 kpl Perunoita | |
2 dl Öljyä | |
Suolaa |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.