Reseptiyhteistyö: MasterChef
Reseptiyhteistyö MasterChef
Finaalissa tehtävänä oli valmistaa kolmen ruokalajin menu, jota voisit tarjoilla ravintolassasi. Dani valmisti jälkiruoaksi mustaherukanlehtijäätelöä, mantelikakkua, mesiangervolla maustettuja marjoja, mansikkamaitoa ja mustaherukanlehtiöljyä.
Mantelikakku | |
---|---|
100 g Voita | |
1,5 dl Vehnäjauhoja | |
1 dl Mantelijauhoja | |
50 g Sokeria | |
Mustaherukanlehtijäätelöä | |
6 dl Maitoa | |
2 dl Kermaa | |
100 g Sokeria | |
30 g Glukoosisiirappia | |
6 kpl Kananmunankeltuaista | |
1 kpl Vaniljatanko | |
100 g Mustaherukanlehtiä | |
1 kpl Liivatelehtiä | |
Mesiangervomarjat | |
50 g Sokeria | |
50 g Vettä | |
50 g Mesiangervonkukkia | |
100 g Mansikoita | |
50 g Karviaisia | |
50 g Mustaherukoita | |
50 g Keltaisia vadelmia | |
Mansikkamaito | |
30 g Mansikoita | |
1 dl Maitoa | |
Mustaherukanlehtiöljy | |
50 g Mustaherukanlehtiä | |
1,5 dl Öljyä |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.