Reseptiyhteistyö: MasterChef
Reseptiyhteistyö MasterChef
MasterChefin semifinaali starttaa tehtävällä, jossa kilpailijat saavat parannella aiemmin kisassa tekemiään annoksia. Dani valmisti paahdettua hanger steakia, karamellisoitua valkosipulipyrettä, meksikolaista salsa verdeä, grillattua tomaattia, rapeaa possun kylkeä ja chileillä maustettua lihalientä.
Hanger steak | |
---|---|
400 g Hanger steak | |
2 rkl Voita | |
3 oksaa Timjamia | |
2 kpl Valkosipulinkynsiä | |
Suola | |
Valkosipulipyre | |
100 g Valkosipulia | |
100 g Voita | |
50 g Kermaa | |
1 rkl Omenaviinietikka | |
Suola | |
Grillattu tomaatti | |
1 kpl Tomaatti | |
2 tl Ruokokidesokeria | |
Suola | |
Meksikolainen salsa verde | |
1 kpl Varsiselleri | |
2 kpl Chili, vihreä | |
1 kpl Kesäsipuli | |
50 g Valkosipulia | |
2 dl 1-2-3 -lientä | |
80g Porsaankylkeä | |
Lihaliemi | |
0,5 dl Omenaviinietikkaa | |
2 rkl Ruokokidesokeria | |
5 dl Lihalientä | |
1/2 punttia Timjamia | |
8 oksaa Oreganoa | |
1 kpl Chili, punainen | |
4 kpl Tähtianista | |
Pippuri | |
Suola |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.