Reseptiyhteistyö: MasterChef
Reseptiyhteistyö MasterChef
Jaksossa 12. kilpailijat uudististivat klassikkoannoksen. Dani valmisti Coq au vin -annoksen, jossa oli paahdettua kukonrintaa ja revittyä kukon koipea, redusoitua punaviinikastiketta, etikoitua sipulia, karamellisoitua palsternakkapyreetä sekä pikkelöityä varsiselleriä ja luumua.
Paahdettu kukonrinta | |
---|---|
1 kpl Kukonpoika | |
300 g Voita | |
Suolaa | |
Pippuria | |
Punaviinikastike | |
2 kpl Salottisipuleita | |
8 kpl Valkosipulinkynsiä | |
6 oksaa Timjamia | |
5 dl Kanalientä | |
1,5 dl Punaviiniä | |
3 oksaa Salviaa | |
2 rkl Omenaviinietikkaa | |
Sipulikupit | |
4 kpl Kesäsipulinippu | |
1 rkl Omenaviinietikkaa | |
Suolaa | |
Palsternakkapyre | |
2 kpl Palsternakkoja | |
100 g Ruokokidesokeria | |
200 g Voita | |
100 g Kermaa | |
Pikkelöidyt varsisellerit ja luumukiekot | |
2 dl Pikkelilientä | |
1 kpl Varsiselleri | |
2 kpl Luumuja |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.