Reseptiyhteistyö MasterChef
MasterChefin toisen jakson immuniteettitehtävässä edellisen kilpailun voittaja valitsi kolmesta raaka-aineesta yhden, jonka kaikki tehtävän kilpailijat valmistivat. Dan valmisti paistettua turskan poskea ja turskan poski chevicheä, haudutettuja ja pikkelöityjä vihanneksia, savustettua kalaliemi-voikastiketta ja grillattua ruohosipuliöljyä.
Turskan posket | |
---|---|
6 kpl Turskan poskia | |
Suola | |
Valkoviinietikka | |
Grillattu ruohosipuliöljy | |
2 punttia Ruohosipulia | |
2 dl Öljyä | |
Kalaliemi-voikastike | |
10 g Sokeriherneitä | |
10 g Rapaperia | |
10 g Kurkkua | |
3 dl Valkoviiniä | |
4 dl Kalalientä | |
250 g Voita, kuutitoituna | |
Suola | |
Hopeasipuli | |
1 kpl Hopeasipuli | |
Suola | |
Kesän kasvikset | |
50 g Varsiselleriä | |
50 g Retikkaa | |
10 g Fenkolia |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.