Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi
MasterChefin yhdennessätoista jaksossa kilpailtiin mysteeriboksihaasteessa, joka oli samalla myös painetehtävä. Ella valmisti paistetut gyozat, gochujang-marinoituja kurkkuja, grillattuja retiisejä, soija-limedippikastiketta, korianteria, chiliä ja kevätsipulia.
2 dl | vehnäjauhoja |
1 dl | vettä |
1 | pieni pak choi |
1 | porkkana raastettuna |
1 | kourallinen siitakesieniä |
2 | valkosipulinkynttä |
1 cm pala inkivääriä raastettuna | |
1 | iso punainen chili |
kalakastiketta | |
2 | limeä |
soijakastiketta | |
seesamiöljyä | |
½ | kurkku |
3 | kevätsipulia |
½ dl | valkoviinietikkaa |
1 dl | vettä |
2 rkl | sokeria |
1 rkl | gochujangtahnaa |
1 nippu | retiisiä |
suolaa | |
1 rkl | Maizenaa |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.