Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi
MasterChefin kymmenennessä jaksossa kokattiin lounasta aineksista, jotka löytyvät lähes jokaisen suomalaisen keittiöstä. Ella valmisti soijalla marinoitua lohta, paahdettuja perunoita, jogurtti-tillikastiketta ja porkkana-kurkkusalaattia.
lohta | |
1 dl | soijaa |
1 dl | hunajaa |
1 | sitruunan mehu |
1 | sitruunan raastettu kuori |
1 | porkkana |
½ | kurkku |
1 | loraus valkoviinietikkaa |
1 tl | sokeria |
½ dl | oliiviöljyä |
2 | perunaa |
suolaa | |
1 dl | jogurttia |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.