Endiivi-parsasalaatti

Endiivi-parsasalaatti
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Endiivi-parsasalaatti

Endiivi-parsasalaatti

Tyylikäs alkuruoka valmistetaan vihreästä parsasta ja endiivistä. Komeus viimeistellään AURA® sinihomejuustolla ja paahdetuilla mantelilastuilla.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
500 g
tuoretta, vihreää parsaa
1 l
vettä
1 tl
suolaa
350 g
endiiviä
½ dl
oliiviöljyä
2 tl
sitruunamehua
½ rasiaa (à 200 g)
1/2 - 1 pussia (á 150 g)
1 dl
mantelilastuja paahdettuna

Ohje

  1. Kuori parsat ja keitä niitä suolalla maustetussa vedessä n. 3 min. Jäähdytä nopeasti kylmässä vedessä ja valuta kuivaksi.
  2. Leikkaa endiiveistä kanta pois ja irrota lehdet. Leikkaa jäähdytetyt ja valutetut parsat kolmeen osaan.
  3. Laita parsat ja endiivit kulhoon ja mausta oliiviöljyllä ja sitruunamehulla
  4. Sekoita tuorejuusto ja AURA. Paahda mantelilastut kuivassa paistinpannussa.
  5. Asettele maustetut endiivit ja parsat tarjoiluvadille ja lusikoi päälle juustoa. Ripottele viimeiseksi päälle paahdetut mantelilastut.
Vinkki

Vinkki

Korvaa endiivi halutessasi amerikansalaatilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
75 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›