Endiivi-parsasalaatti

Endiivi-parsasalaatti

Tyylikäs alkuruoka valmistetaan vihreästä parsasta ja endiivistä. Komeus viimeistellään AURA® sinihomejuustolla ja paahdetuilla mantelilastuilla.

Ainekset3 annosta

3 annosta
500 g
tuoretta, vihreää parsaa
1 l
vettä
1 tl
suolaa
350 g
endiiviä
½ dl
oliiviöljyä
2 tl
sitruunamehua
½ rasiaa (à 200 g)
1/2 - 1 pussia (á 150 g)
1 dl
mantelilastuja paahdettuna

Ohje

  1. Kuori parsat ja keitä niitä suolalla maustetussa vedessä n. 3 min. Jäähdytä nopeasti kylmässä vedessä ja valuta kuivaksi.
  2. Leikkaa endiiveistä kanta pois ja irrota lehdet. Leikkaa jäähdytetyt ja valutetut parsat kolmeen osaan.
  3. Laita parsat ja endiivit kulhoon ja mausta oliiviöljyllä ja sitruunamehulla
  4. Sekoita tuorejuusto ja AURA. Paahda mantelilastut kuivassa paistinpannussa.
  5. Asettele maustetut endiivit ja parsat tarjoiluvadille ja lusikoi päälle juustoa. Ripottele viimeiseksi päälle paahdetut mantelilastut.

Vinkki

Korvaa endiivi halutessasi amerikansalaatilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
75 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
47 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)