
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g tuoretta, vihreää parsaa
- 1 l vettä
- 1 tl suolaa
- 350 g endiiviä
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 tl sitruunamehua
- 1 dl mantelilastuja paahdettuna
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® tuorejuustoa AURA®Valio Viola® AURA® tuorejuuston maku ja rakenne ovat miellyttävän pehmeät. Valio AURA® sinihomejuuston ainutlaatuista makua…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori parsat ja keitä niitä suolalla maustetussa vedessä n. 3 min. Jäähdytä nopeasti kylmässä vedessä ja valuta kuivaksi.
- Leikkaa endiiveistä kanta pois ja irrota lehdet. Leikkaa jäähdytetyt ja valutetut parsat kolmeen osaan.
- Laita parsat ja endiivit kulhoon ja mausta oliiviöljyllä ja sitruunamehulla
- Paahda mantelilastut kuivassa paistinpannussa.
- Asettele maustetut endiivit ja parsat tarjoiluvadille ja lusikoi päälle tuorejuustoa. Ripottele viimeiseksi päälle paahdetut mantelilastut.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
63 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
1,2 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa