Endiivisalaatti

Reseptiyhteistyö: Gloria Blog Awards -menu

Endiivisalaatti

Endiivisalaatti

Reseptiyhteistyö Gloria Blog Awards -menu

Endiivisalaatti

Endiivisalaatti sormipaloina

4 Henkilölle
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

400 g
endiivisalaattia
100 g
saksanpähkinää
100 g
Valio AURA® Gold
1 kpl
punasipulia
Maldon suolaa
sokeria
tummaa balsamicoa
oliiviöljyä
1 nippu
lehtipersiljaa
sitruunavinegretteä
jauhettua mustapippuria

Ohje

  1. Erottele endiivinlehdet. Pese ja kuivaa salaatinlehdet hyvin ja lado ne lautasille.
  2. Paahda saksanpähkinät 200 °C uunissa noin 3−4 minuuttia tai kunnes pähkinät ovat kauniin ruskeita. Jäähdytä tämän jälkeen pähkinät ja murskaa ne hieman pienemmiksi.
  3. Murusta Valion Aura Gold.

  4. Laita kulhoon saksanpähkinät ja Valio Aura Gold. Lisää sitruunavinegrette, mustapippuria myllystä ja ripaus Maldon-suolaa. Sekoita ainekset varovasti.
  5. Nostele sekoitettua massaa endiivinlehdille.
  6. Leikkaa lehtipersilja ohuiksi suikaleiksi.

Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›