Endiivisalaatti

Reseptiyhteistyö: gloria-blog-awards--menu/luonno

Endiivisalaatti

Reseptiyhteistyö: gloria-blog-awards--menu/luonno

Endiivisalaatti sormipaloina

Ainekset

400 g
endiivisalaattia
100 g
saksanpähkinää
100 g
1 kpl
punasipulia
Maldon suolaa
sokeria
tummaa balsamicoa
oliiviöljyä
1 nippu
lehtipersiljaa
sitruunavinegretteä
jauhettua mustapippuria

Ohje

  1. Erottele endiivinlehdet. Pese ja kuivaa salaatinlehdet hyvin ja lado ne lautasille.
  2. Paahda saksanpähkinät 200 °C uunissa noin 3−4 minuuttia tai kunnes pähkinät ovat kauniin ruskeita. Jäähdytä tämän jälkeen pähkinät ja murskaa ne hieman pienemmiksi.
  3. Murusta Valion Aura Gold.

  4. Laita kulhoon saksanpähkinät ja Valio Aura Gold. Lisää sitruunavinegrette, mustapippuria myllystä ja ripaus Maldon-suolaa. Sekoita ainekset varovasti.
  5. Nostele sekoitettua massaa endiivinlehdille.
  6. Leikkaa lehtipersilja ohuiksi suikaleiksi.

Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö