Fanny mokkapalat

Fanny mokkapalat

Onko kaapissasi ylimääräinen maitosuklaavanukas? Jatkojalosta siitä mehevät ja hyvinsäilyvät mokkapalat. Vanukas pitää huolen, että useammankin päivän jälkeen mokkapalojen rakenne on kostea ja herkullinen.

40 min
keskitaso
346 kcal / 100g
2

Ainekset15 palaa

15 palaa
4 dl
vehnäjauhoja
1 ½ dl
sokeria
2 tl
leivinjauhetta
3 dl
1
kananmunaa
100 g

Kuorrutus

100 g
½ dl
vahvaa kahvia
½ dl
kaakaojauhetta
4 dl
tomusokeria

Ohje

  1. Yhdistä kuivat aineet. Lisää vanukas, kananmuna ja sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi.
  2. Levitä taikina uuni- tai piirakkavuokaan (n. 20 x 30 cm). Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 25 min.
  3. Valmista kuorrutus. Sulata voi kattilassa. Ota kattila liedeltä, lisää loput ainekset. Sekoita tasaiseksi. Kaada hiukan jäähtyneen kakkulevyn päälle keskeltä aloittaen.
  4. Peitä ja nosta jääkaappiin jähmettymään.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
346 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
73 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›