Fanny riisipuuro

Fanny riisipuuro

Ruokajuhlissa hävikkiruoka on toisinaan todellinen ongelma. Mitä tehdä ylijääneelle joulupuurolle, kun mitta on tullut täyteen? Tässä kaksi jälkiruokaideaa riisipuuron käyttöön joulun jälkeen. Annoksiin saa helposti upotettua myös muutamat joulukonvehdit tai -marmeladit, jotka tuppaavat jäämään rasian pohjalle.

15 min
helppo
106 kcal / 100g
0

Ainekset4 annosta

4 annosta

Päärynä-inkivääririisipuuro

250 g (2 dl)
riisipuuroa
150 g
125 g
makeuttamatonta päärynäsosetta
1 tl
vaniljasokeria
½ tl
jauhettua inkivääriä

Suklainen riisipuuro

250 g
riisipuuroa
150 g
1 tl
vaniljasokeria
mustapippuria myllystä
25 g
suklaata , esim. tummaa suklaata tai joulukonvehteja

Ohje

  1. Sekoita puuron joukkoon muut ainekset.
  2. Tarjoa sellaisenaan jälkiruokana tai koristele joulusta ylijääneillä herkuilla, kuten pipareilla, konvehdeilla tai marmeladeilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
106 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g
Kalsium
72 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›