Fanny riisipuuro

Fanny riisipuuro
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Fanny riisipuuro

Fanny riisipuuro

Ruokajuhlissa hävikkiruoka on toisinaan todellinen ongelma. Mitä tehdä ylijääneelle joulupuurolle, kun mitta on tullut täyteen? Tässä jälkiruokaidea riisipuuron käyttöön joulun jälkeen. Annoksiin saa helposti upotettua myös muutamat joulukonvehdit tai -marmeladit, jotka tuppaavat jäämään rasian pohjalle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta

Suklainen riisipuuro

250 g
riisipuuroa
150 g
1 tl
vaniljasokeria
( mustapippuria myllystä )
25 g
suklaata , esim. tummaa suklaata tai joulukonvehteja

Ohje

  1. Sekoita puuron joukkoon muut ainekset.
  2. Tarjoa sellaisenaan jälkiruokana tai koristele puuro joulusta ylijääneillä herkuilla, kuten pipareilla, konvehdeilla, hilloilla tai marmeladeilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
128 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.