Ruokajuhlissa hävikkiruoka on toisinaan todellinen ongelma. Mitä tehdä ylijääneelle joulupuurolle, kun mitta on tullut täyteen? Tässä kaksi jälkiruokaideaa riisipuuron käyttöön joulun jälkeen. Annoksiin saa helposti upotettua myös muutamat joulukonvehdit tai -marmeladit, jotka tuppaavat jäämään rasian pohjalle.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
Päärynä-inkivääririisipuuro | |
---|---|
250 g (2 dl) | riisipuuroa |
150 g | |
125 g | makeuttamatonta päärynäsosetta |
1 tl | vaniljasokeria |
½ tl | jauhettua inkivääriä |
Suklainen riisipuuro | |
250 g | riisipuuroa |
150 g | |
1 tl | vaniljasokeria |
mustapippuria myllystä | |
25 g | suklaata , esim. tummaa suklaata tai joulukonvehteja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.