Finlandia salaatti

Finlandia salaatti

15 min
helppo
139 kcal / 100g
0
0

Voimaisa, mutta kuitenkin pehmeä Finlandia juusto on omiaan salaatteihin.

Ainekset

5 annosta
1 ruukku
jääsalaattia
1 ruukku
rucolaa
½ pkt (à 350 g)
1 - 2
omenaa
½ pussia (à 250 g)
kuivattuja taateleita tai viikunoita
50 g
saksanpähkinöitä

Kastike

1 prk (200 g)
1 - 2 tl
sokeria
1 tl
sitruunapippuria
1 tl
rosépippuria

Ohje

  1. Huuhdo ja valuta tai linkoa salaatit. Kuutioi juusto, paloittele omena ja taatelit tai viikunat
  2. Kerrostele ainekset laakealle salaattivadille.
  3. Sekoita kastike. Tarjoa kastike salaatin kanssa.

Vinkki

Kotimaiset omenat voi paloitella kuorimatta salaattiin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
139 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
9 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
190 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)