Flatbreadit grillissä

Reseptiyhteistyö: Mari

Flatbreadit grillissä

Reseptiyhteistyö: Mari

45 min

Grillatut flatbreadit ovat rentoa ja trendikästä kesäruokaa. Tarjoa omien suosikkitäytteiden kanssa tai nappaa täytevinkit reseptistä.

Ainekset

Flatbreadit

5 dl
täysjyvävehnäjauhoja
½ dl
2 dl
vettä
25 g
hiivaa
½ tl
suolaa

Broileriflatbreadit

4 kpl
maustamattomia broilerin rintafileitä
½ kpl
paprikaa
100 g
10 kpl
keltaisia kirsikkatomaatteja

Kantarelliflatbreadit

1 kpl
pieni sipuli
4 dl
kantarelleja
8 kpl
keltaisia kirsikkatomaatteja
100 g
rucolanversoja

Kesäkurpitsaflatbreadit

150 g
keltaista kesäkurpitsaa
150 g
vihreää kesäkurpitsaa
180 g
100 g
rucolaa

Ohje

  1. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
  2. Sekoita joukkoon Oivariini ja kuivat aineet. Vaivaa taikina kimmoisaksi.
  3. Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.
  4. Jaa taikina kahdeksaan osaan. Taputtele n. 1 cm paksuisiksi pohjiksi jauhotetuin käsin.
  5. Grillaa flatbreadit molemmin puolin kypsiksi. n. 1-2 min per puoli.
  6. Grillaa ta paista grillitason päällä täytteiden pääraaka-aineet. Mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Levitä valmiiden flatbreadien päälle Valio Koskenlaskija ruoka sulatejuustoa ja kokoa muut ainekset päälle.
  8. Nauti heti.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö