Frozen Mango

Reseptiyhteistyö: viola-reseptit

Frozen Mango

Reseptiyhteistyö: viola-reseptit

15 min

Frozen mango on viileän raikas jälkiruoka kesäpäiviin. Limen raikkaus ja mangon pehmeys luovat herkullisen kokonaisuuden, jonka voi koristella haluamallaan tavalla. Frozen mango jäädykkeen valmistaminen on ihanan helppoa ja yksinkertaista; jokainen pystyy siihen.

Ainekset

2 ½ dl
Valio vaahtoutuva vaniljakastike 9 % UHT laktoositon
200 g
Valio Viola® mango tuorejuusto laktoositon
1 dl
tomusokeria
1 kpl
limetin raastettu kuori ja mehu

Lisäksi

2 dl
tuoreita marjoja
50 g
valkosuklaata
1 dl
pähkinärouhetta

Ohje

  1. Vatkaa kylmä vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita tuorejuusto ja tomusokeri keskenään kulhossa. Pese limetti, raasta kuori ja purista mehu. Lisää limetinmehu ja –kuoriraaste tuorejuustoseoksen joukkoon. Nostele joukkoon vaniljakastikevaahto ja sekoita tasaiseksi mahdollisimman varovasti, ettei vaniljavaahto laskeudu. Nosta kulho pakastimeen ja jäädytä vähintään 6 tuntia. Kaavi mangojäädykettä kuppeihin. Lisää joukkoon tuoreita marjoja, rouhittua valkosuklaata ja pähkinärouhetta.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö