Frozen yoghurt -kakku

Reseptiyhteistyö: Mari

Frozen yoghurt -kakku

Reseptiyhteistyö: Mari

4 h

Jos rakastat herkkuja ja erityisesti jäätelöä, mutta tahdot silti syödä terveellisesti, on tämä herkku takuulla mieleesi. Frozen yogurt eli jääjogurtti on herkullista ja raikasta.

Ainekset

800 g
400 g
pakastevadelmia
200 g
karhunvatukoita
2 dl
granolaa
½ kpl
sitruunaa
1 rkl
hunajaa
100 g
granaattiomenan siemeniä (pakaste)

Ohje

  1. Vuoraa suorakaiteen muotoinen vuoka kelmulla.
  2. Sekoita 1 purkilliseen (400g) jogurttia vadelmat ja kaada seos vuoan pohjalle
  3. Ripottele granola jogurttikerroksen päälle.
  4. Asettele karhuvatukat granolan päälle kokonaisina.
  5. Sekoita toiseen purkkiin jogurttia (400 g) puolikkaan sitruunan mehu ja halutetessasi hunaja. Kaada seos vuokaan.
  6. Ripottele päälle granaattiomenan siemenet.
  7. Peitä kelmulla ja pakasta 2-3 tuntia.
  8. Ota kakku hetkeksi huoneenlämpöön ennen tarjoilua ja kumoa tarjoiluvadille. Koristele jäisillä vadelmilla, karhunvatukoilla ja pestyn sitruunan kuorella.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö