Glögi-sekahedelmäkiisseli

Glögi-sekahedelmäkiisseli

Glögi toimii makua antavana kiisselipohjana perinteiselle "sekametelisopalle". Tämän kiisselin käyttö ei rajoitu vain riisipuuroon - kokeile myös kermavaahdon, jäätelön tai valmiin vaniljarahkan kanssa.

Ainekset5 annosta

5 annosta
1 pussi (250 g)
kuivattuja sekahedelmiä
9 ½ dl
Valio vaaleaa glögiä
1/4 - 1/2 dl
sokeria
2
kanelitankoa
3 rkl
perunajauhoja
½ dl
Valio vaaleaa glögiä

Tarjoiluun

2 dl
2 - 3 tl
sokeria

Ohje

  1. Huuhdo hedelmät siivilässä juoksevalla vedellä. Laita ne kattilaan ja lisää glögi. Anna liota 3 - 4 t.
  2. Lisää sokeri ja kanelitangot. Keitä 10 min.
  3. Sekoita perunajauhot glögitilkkaan ja kaada nauhana kattilaan samalla sekoittaen.
  4. Anna kiisselin kuplahtaa. Nosta levyltä.
  5. Tarjoa pehmeäksi vaahdoksi vatkatun ja sokeriripauksella maustetun kerman kanssa tai riisipuuron lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
123 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›