Glögikiisseli ja vaniljavaahto

Glögikiisseli ja vaniljavaahto

15 min
helppo
73 kcal / 100g
0
0

Joulunajan juomasta voit keittää myös kiisselin. Tarjoa mausteinen glögikiisseli vaniljakastikkeen kanssa.

Ainekset

6 annosta
1 l
Valio tummaa glögiä
4 rkl
perunajauhoja
150 g
tummia viinirypäleitä

Tarjoiluun

1 prk (2,5 dl)

Ohje

  1. Kaada glögi teräskattilaan. Sekoita perunajauhot joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoitellen. Kun kiisseli kiehahtaa, nosta kattila levyltä.
  2. Lisää joukkoon pestyt, halkaistut rypäleet. Kaada kiisseli tarjoiluastiaan ja ripota sokeria pinnalle, ettei kiisseli kuoretu
  3. Vaahdota vaniljakastike ja tarjoa kiisselin kanssa

Vinkki

Voit tehdä kiisselin myös ilman rypäleitä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
73 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
2 g
Suola
0,0 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)