Siirry sisältöön
Gluteeniton raparperipiirakka

Gluteeniton raparperipiirakka

Ihanan mehevä gluteeniton raparperipiirakka saa pinnalleen jugurttitäytteen, jossa raparperin kaverina maistuu rosmariini.

Gluteeniton raparperipiirakka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1½ dl fariinisokeria
  • 2 kananmunaa
  • 1½ dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 1 dl kaurajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 100 g (1 dl)
    Valio turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon

Täyte

  • 5 dl (250 g) raparperipaloja
  • 1½ dl fariinisokeria
  • 300 g (3 dl)
    Valio turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 1 rkl rosmariinia hienonnettuna
  • 1 kananmuna

Ohje

  1. Vaahdota fariinisokeri ja munat. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  2. Lisää muna-sokerivaahtoon kuivat aineet, Oivariini ja jogurtti. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
  3. Kaada taikina voideltuun, korkeareunaiseen piirasvuokaan (ø 25 - 27 cm).
  4. Pilko raparperit n. ½ cm paloiksi ja sekoita joukkoon fariinisokeri. Sekoita omassa kulhossa jogurtti, rosmariini ja muna.
  5. Ripottele raparperipalat taikinan päälle ja lusikoi jogurttitäyte raparpereiden päälle.
  6. Paista 175 asteessa n. 30 - 40 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 230 kcal
Proteiini 3,7 g
Hiilihydraatti 29,5 g
Rasva 10,4 g
Tyydyttynyt rasva 3,1 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search