Gratinoidut pinaatti-tonnikalaletut

Gratinoidut pinaatti-tonnikalaletut

Tuunaa valmiit pinaattiletut tonnikala-raejuustotäytteellä, niin saat uutta makua aterialle.

35 min
helppo
145 kcal / 100g
2
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (400 g)
valmiita pinaattiohukaisia

Täyte

1
sipuli
1 rkl
1 tlk (185/150 g)
tonnikalaa tomaattikastikkeessa, MSC-sertifioitu
½ tl
sitruunapippuria
1 prk (200 g)

Gratinointiin

n. 1/2 pussia (à 150 g)

Ohje

  1. Hienonna sipuli ja kuullota pannulla Oivariini rasvassa. Lisää tonnikala kastikkeineen. Mausta sitruunapippurilla. Anna seoksen jäähtyä.
  2. Valuta raejuustosta ylimääräinen neste siivilässä. Lisää raejuusto tonnikalaseokseen.
  3. Levitä ohukaiset uunipellille leivinpaperin päälle vierekkäin. Lusikoi niiden päälle täyte. Ripota pinnalle juustoraastetta.
  4. Gratinoi uunissa 250 asteessa 8 min.
  5. Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
79 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)