
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 -7 (650 g) tomaattia
-
1 dl (125 g)
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 2 rkl
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
- 1 tl sokeria
- ½ tl suolaa
- ripaus jauhettua valkopippuria
- ½ tl väkiviinaetikkaa
- 1 rkl konjakkia
Jaa resepti
Ohje
- Kalttaa tomaatit: Kuumenna vesi kattilassa. Tee tomaattien pintaan ristiviillot. Upota tomaatit hetkeksi kiehuvaan veteen. Kun tomaattien kuoret alkavat halkeilla / kipristyä, nosta tomaatit pois kattilasta. Posta kuoret ja kannat.
- Puolita jäähtyneet tomaatit ja poista tomaattien sisus. Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi.
- Sekoita tomaatteja lukuunottamatta muut ainekset kulhossa. Lisää lopuksi tomaatit ja sekoita varovasti.
- Tarjoa kastike kylmänä paistetun tai höyrytetyn kalan tai lohiterriinin kanssa. Kokeile myös broileri- tai kalkkunanfileelle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
48 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
3,9 g
Rasva
1,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jauhettua valkopippuria