Grelette

Grelette
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Grelette

Raikas ja hienostuneen makuinen kylmä tomaattikastike, joka on omiaan esim. lohiterriinin kaverina. Sopii myös paistetun tai höyrytetyn kalan kastikkeena. Kokeile myös kastikkeena broileri- ja kalkkunafileelle.

Valmistusaika

Työaika
20 min
jäähdytys
30 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
6 -7 (650 g)
tomaattia
1 dl
2 rkl
2 rkl
hienonnettua persiljaa
1 tl
sokeria
½ tl
suolaa
ripaus
jauhettua valkopippuria
½ tl
väkiviinaetikkaa
1 rkl
konjakkia

Ohje

  1. Kalttaa tomaatit; Kuumenna vesi kattilassa. Tee tomaattien pintaan ristiviillot. Upota tomaatit hetkeksi kiehuvaan veteen. Kun tomaattien kuoret alkavat halkeilla / kipristyä, nosta tomaatit pois kattilasta. Posta kuoret ja kannat.
  2. Puolita jäähtyneet tomaatit ja poista tomaattien sisus. Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi.
  3. Sekoita tomaatteja lukuunottamatta muut ainekset kulhossa. Lisää lopuksi tomaatit ja sekoita varovasti.
  4. Tarjoa kastike kylmänä paistetun tai höyrytetyn kalan tai lohiterriinin kanssa. Kokeile myös broileri- tai kalkkunanfileelle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
43 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›