Reseptiyhteistyö: Benjamin Frostell
Reseptiyhteistyö Benjamin Frostell
Vuoden Luomukokki Benjamin Frostellin reseptissä grillattu luomunauta ja kasvikset saavat seurakseenValio Luomu™ Maasdam juustolta ja villiyrteiltä maistuvan kastikkeen.
Maasdam-juustokastike | |
---|---|
150 g | Valio Luomu™ voita |
150 g | Vehnäjauhoa |
8 dl | Valio Luomu™ täysmaitoa |
150 g | Valio Luomu Maasdam™ juustoa raastettuna |
1 rkl | Kuusenkerkkää |
1 tl | Katajanmarjaa |
½ tl | suolaa |
Grillattu luomunauta | |
700 g | Luomunaudan ulkofileetä, sisäfileetä tai entrecotea |
4 kpl | valkosipulin kynttä |
4 kpl | Timjamin oksia |
250 g | Valio Luomu™ voita |
Hienoa merisuolaa | |
mustapippuria | |
Grillatut kasvikset ja sienet | |
1 nippu | Vihreää parsaa |
1 nippu | Valkoista parsaa |
200 g | Jumbokokoisia siitakesieniä |
250 g | Sipulia |
3 ¼ dl | Black IPA -olutta |
1 ½ dl | Omenasiideriviinietikkaa |
1 dl | Hunajaa |
1 dl | vettä |
1 ½ dl | kylmäpuristettua rypsiöljyä |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.