Grillatut broilerinkoivet ja limetti-korianteridippi

Grillatut broilerinkoivet ja limetti-korianteridippi

45 min
helppo
182 kcal / 100g
1
1

Grillatut broilerinkoivet ovat hauskoja syötäviä koko perheelle. Raikas limetti-korianteridippi tasapainottaa grillattuja ruokia ja tuo ateriaan aasialaista vivahdetta.

Ainekset

3 annosta
n. 1 kg
marinoituja broilerinkoipia

Limetti-korianteridippi

1 rasia (200 g)
½ dl
limettimehua
1 rkl
juoksevaa hunajaa
2 rkl
tuoretta korianteria hienonnettuna

Ohje

  1. Grillaa broilerinkoivet grillissä n. 40 min tai kunnes kypsiä. Tarkista kypsyys luun vierestä.
  2. Sekoita sillä aikaa dippi: Tyhjennä tuorejuusto sekoitusastiaan. Halkaise limetti, purista mehu juuston joukkoon ja sekoita hyvin. Lisää hunaja, hienonnettu korianteri ja suola hyvin sekoittaen. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa n. 30 min.
  3. Tarjoa kastike grillattujen broilerinkoipien kanssa. Tarjoa lisänä esim. rapeaa patonkia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
182 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
13 g
Suola
1,1 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)