400 g | sika-nauta jauhelihaa tai lampaan jauhelihaa |
1 | sipuli hienonnettuna |
2 | valkosipulin kynttä hienonnettuna |
½ dl | korppujauhoja |
2 | kananmunaa |
2 rkl | tomaattipyreetä |
1 tl | savupaprikajauhetta |
½ ruukkua | tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna |
¾ tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
Ajvar | |
---|---|
2 | suippopaprikaa |
1 | munakoiso |
1 | valkosipulin kynsi |
2 rkl | sitruunamehua |
½ prk (à 200 g) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.