
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg porsaan ulkofileetä
- 0 kg rypsiöljyä
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 10 ananasrenkaita
-
250 g
Valio AURA® Gold juustoaValio AURA® Gold on suomalainen, pitkään kypsytetty, aromikas sinihomejuusto herkutteluhetkiin. Sen ainutlaatuisen aromikas maku on…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa filee 20 viipaleeksi. Nuiji fileeviipaleet kevyesti. Sivele ne öljyllä ja mausta pippurilla.
- Lado fileeviipaleet ja ananasrenkaat (mielellään tuoretta ananasta) grillin ritilälle ja grillaa 2 - 3 min. molemmilta puolilta, kunnes liha on kypsää.
- Leikkaa juustot niin, että saat täytettä kymmeneen annokseen.
- Nosta grillattu ananasviipale puolelle fileeviipaleista, lisää viipaloitu juusto päälle ja nosta toinen fileeviipale päälle.
- Asettele annokset laakealle vadille ja tarjoile heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
142 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatti
2,5 g
Rasva
7,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rypsiöljyä
- mustapippuria myllystä