Gulassikeitto

Gulassikeitto

Gulassi on unkarilainen paprikalla maustettu liharuoka. Perinteisesti siihen on käytetty naudanlihaa, mutta tässä ohjeessa se korvataan sian kasslerilla.

40 min
keskitaso
164 kcal / 100g
0

Ainekset5 annosta

5 annosta
2 (200 g)
sipulia suikaloituna
250 g
kassleria suikaloituna
2 rkl
3 (300 g)
perunaa suikaloituna
1 l
vettä
2
lihaliemikuutiota
2
valkosipulin kynttä
3 rkl
tomaattipyreetä
1 ½ tl
oreganoa
¼ tl
mustapippuria myllystä
½ tl
tabascoa
1 tl
paprikajauhetta
½ tl
suolaa
1
punainen paprika
1 prk (120 g)

Koristeeksi

hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Ruskista sipuli- ja lihasuikaleet kevyesti voissa.
  2. Lisää perunasuikaleet, vesi, liemikuutiot (tarkista tarvittaessa gluteenittomuus) ja mausteet. Keitä, kunnes perunat ovat kypsiä.
  3. Lisää paprikasuikaleet ja smetana. Anna kiehahtaa.
  4. Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua persiljaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
164 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,6 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›