Gulassikeitto

Gulassikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Gulassikeitto

Gulassikeitto

Gulassi on unkarilainen paprikalla maustettu liharuoka. Perinteisesti siihen on käytetty naudanlihaa, mutta tässä ohjeessa se korvataan sian kasslerilla.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset5 annosta

5 annosta
2 (200 g)
sipulia suikaloituna
250 g
kassleria suikaloituna
2 rkl
3 (300 g)
perunaa suikaloituna
1 l
vettä
2
lihaliemikuutiota
2
valkosipulin kynttä
3 rkl
tomaattipyreetä
1 ½ tl
oreganoa
¼ tl
mustapippuria myllystä
½ tl
tabascoa
1 tl
paprikajauhetta
½ tl
suolaa
1
punainen paprika
1 prk (120 g)

Koristeeksi

hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Ruskista sipuli- ja lihasuikaleet kevyesti voissa.
  2. Lisää perunasuikaleet, vesi, liemikuutiot (tarkista tarvittaessa gluteenittomuus) ja mausteet. Keitä, kunnes perunat ovat kypsiä.
  3. Lisää paprikasuikaleet ja smetana. Anna kiehahtaa.
  4. Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua persiljaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
164 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›