Halsterisilakat sinappikastikkeella

Halsterisilakat sinappikastikkeella
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Halsterisilakat sinappikastikkeella

Halsterisilakat sinappikastikkeella

Ruoan valmistaminen nuotiolla on hauskaa, vaikka vaatiikin vähän vaivannäköä. Tarvittaessa voit kypsentää silakat myös muurinpohja- tai paistinpannulla.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
500 g
tuoreita silakoita
1 l
vettä
½ dl
suolaa

Sinappikastike

1 prk (150 g)
1 rkl
sitruunamehua
1 rkl
vahvaa sinappia , esim. Dijon
¼ tl
suolaa
1 tl
sokeria
½ tl
mustapippuria
½ dl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Puhdista kalat, jätä halutessasi päät paikoilleen.
  2. Liuota suola veteen. Käytä kaloja vedessä ennen kypsennystä, että suolautuvat hiukan
  3. Laita avatut kalat öljyttyyn halsteriin. Kypsennä kuin nuotiolla.
  4. Yhdistä kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa silakoiden kanssa esim. alkupalaksi tai salaatin kanssa.
Vinkki

Vinkki

Voit kypsentää silakat myös muurinpohja- tai paistinpannulla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
60 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
3,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.