Haudutettu punakaali

Haudutettu punakaali
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Haudutettu punakaali

Haudutettu punakaali

Haudutettu punakaali maistuu liharuokien sekä makkaran lisäkkeenä. Hauduttele punakaalia ajan kanssa, jolloin siitä tulee ihanan pehmeää.

Valmistusaika

Työaika
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
n. 1 kg
punakaalia
2
sipulia
¼ dl
1 dl
etikkapunajuurilientä
3
etikkapunajuurta
2
omenaa
½ tl
mustapippuria
½ rkl
basilikaa
3 rkl
sokeria
1 ½ tl
suolaa
1 tl
omenaviinietikkaa
1 prk (120 g)

Ohje

  1. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi ja hienonna sipuli. Sulata voi kattilassa ja lisää kaali ja sipuli. Anna kypsyä n. 10 min.
  2. Lisää punajuuriliemi, punajuuret, kuoritut ja kuutioidut omenat, mausteet ja smetana. Anna hautua kypsäksi n. tunnin ajan välillä sekoitellen.
  3. Tarjoa lämpimänä liharuokien lisäkkeenä. Sopii myös bratvurstin ja muiden makkaroiden seuraksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
70 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›